42,7031$% 0.23
50,1678€% 0.06
57,0934£% -0.02
5.940,65%0,66
9.686,00%1,55
3812803฿%-1.05345

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığının kurulmasını oy birliğiyle kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısının üçüncü oturumu Eş Başkan Doğan Hatun’un başkanlığında gerçekleşti.
Kentin önemli sorunlarının çözüme kavuşturulması için gündeme alınan maddelerin görüşüldüğü toplantıda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığının kurulması gündeme alındı.
Oy birliğiyle kabul edildi
Meclise sunulan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığının kurulmasına yönelik gündem maddesi üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.
‘Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’
Meclis oturumuna katılan ve oylamadan sonra söz alan Engelsiz Bileşenler Federasyonu Başkanı Abdulmecit Yılmaz, engelliler olarak uzun zamandır bu kararı beklediklerini söyledi. Yılmaz, Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun başta olmak üzere meclis üyeleri ile daire başkanlığının kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Meclis oturumu, gündeme alınan diğer maddelerin görüşülmesi ve karara bağlanılmasıyla sona erdi.



Eş Başkanlar’ dan, yangın mağduru sanayi esnafına ziyaret
1
Çınar’da Başhekime Silahlı Saldırı
63924 kez okundu
2
Kayıp Narin’in Cesedi Nasıl Bulundu ? Vali Zorluoğlu Konuştu
57915 kez okundu
3
Şampiyon Amedspor!
34855 kez okundu
4
BAĞLARA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER!..
29139 kez okundu
5
Diyarbakır-Mardin Arasında Geniş Çaplı Yangınlar Çıktı: Yaralılar Var
27607 kez okundu