30,1045$% -0.01
32,7584€% -0.03
38,0444£% 0
1.962,95%-1,24
3.323,00%-0,32
1302035฿%1.00412
Hayvansever kişiliğiyle de tanınan Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mehmet Yüksel’ in Maden Plaj Köyü’nde hasta ve bakıma muhtaç hayvanlar için hayata geçirdiği Huzur Çiftliği, zorlu kış koşullarının etkisinde kaldı. Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklar nedeniyle yol ve su kaynaklarının buz tutması gibi zorluklarla karşılaşılan bu süreçte, gönüllü destekçilerinin özverili çalışmaları sayesinde hayvanların su, mama ve bakım ihtiyaçları karşılandı. Üç haftalık bir aranın ardından yolların açılmasıyla bu hafta hayvanlar için yiyecek ve mama sevkiyatını gerçekleştiren DİKO Başkanı Mehmet Yüksel ve Huzur Çiftliği’ne destek veren isimler arasında yer alan Fatih Küçük ile Oda Genel Sekreteri Ahmet Yüksel bu zorlu dönemde hayvanların ihtiyaçlarını karşıladı.
Huzur Çiftliği Kurucusu Mehmet Yüksel, tüm gönüllülere ve desteğini esirgemeyenlere içten teşekkürlerini sunduğu açıklamada, “Bu süreçte emeği geçen herkese minnettarız. Özverili çalışmalarıyla hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan tüm gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Diyarbakır Haber ekibi olarak, özverili çalışmalarıyla topluma örnek olan DİKO Başkanı ve Huzur Çiftliği Kurucusu Mehmet Yüksel’ e duyarlılığı için teşekkür ediyor emsalinin çoğalmasını diliyoruz.
Su Analizlerinde Hassasiyet ve Güvenirlik Artacak
Diyarbakır Web Tasarım Ajansı